Blog o kráse

Home
Trends
Ingredients
Tips
Tutorials
Routines
Tips
Routines

Brand stories: specializovaná péče TOMAS ARSOV

října 17, 2024

Za českým kadeřníkem Tomášem Arsovem stojí 18 let zkušeností, které zahrnují práci s účesy celebrit, česání, ale i vystupování v televizních produkcích, provoz dvou poboček kadeřnického salonu a vlastní stejnojmennou značku kosmetiky. Produkty této značky vznikají bez silikonů, sulfátů a parabenů a zaměřují se na všechny druhy vlasů a vlasové pokožky. Doplněním jsou jim i produkty péče o pleť, které podporují přirozené procesy v pleti a dodávají jí pouze to, co je pro ni nejpřirozenější. 

Zaměřme se ale na chvíli na vlasy. Protože je cílem značky TOMAS ARSOV pomoci zákazníkům v první řadě porozumět svým vlasům a vlasové pokožce, je velmi snadné se v produktech orientovat i bez konzultace s kadeřníkem. 

Které kombinace produktů testované profesionálními kadeřníky tedy Tomáš Arsov doporučuje pro jednotlivé tipy vlasů nebo potíže s nimi? I jen pár produktů totiž dokáže komplexně vyřešit více potíží. Pojďme se na to podívat.

Lupy

Lupy mohou vznikat několika faktory, včetně suché pokožky, nadprodukce kožního mazu nebo růstu kvasinek zvaných, které přirozeně žijí na pokožce. Ačkoliv faktorů pro vznik lupů může být mnoho, kdy to kromě nevhodné péče o vlasy může být třeba i stres nebo špatná strava, mohou pomoci produkty, které vlasy myjí velmi šetrně, dodají hydrataci a správnou výživu. 

Barvené vlasy

Barvené vlasy zahrnují všechny vlasy, které prošly jakýmkoli typem barvení nebo zesvětlování, jako je použití barvy, heny, melíru, zesvětlovače, balayage či ombre. K zachování požadovaného odstínu je klíčové používat vhodnou vlasovou kosmetiku, která se o vlasy šetrně postará. Nicméně je důležité si uvědomit, že jde o sekundární péči. Prioritou by mělo být zaměření se na primární problém, tedy zdraví vlasů a vlasové pokožky.

Bezproblémové vlasy

Pokud se Vám daří mít bezproblémové vlasy a pokožku hlavy, tyto produkty jsou perfektní pro udržení tohoto stavu. Stačí už jen vybrat péče pro jemné vlasy, nebo nepoddajné. 


Odemkněte více s aplikací
Podívejte se na podrobnou analýzu složek produktů
Nastavte si svůj jedinečný pleťový profil
Vytvořte si vlastní seznamy oblíbených produktů